ricsi

|

Tanulás helyett: Afro Samurai

Ez a legújabb sorozat, amire rákattantam. Sajnos még csak egy rész volt belõle, de mér igy is nagyon addiktív. Összefoglalom:
Van két õsi fejpánt, Number 2 és Number 1. Aki a #1-et viseli, legyõzhetetlen harcos lesz, Az egyetlen, akinek esélye lehet ellene, a #2-t viselõ. Az afro samurai #1 fia, azonban#2 megölte õt. A #2 az afróra szállt, így elindul felnõttként, hogy beteljesítse a bosszút.
Ez röviden a sztori. Mindeddig nem is lenne érdekes, de ha elmondom, hogy ez egy anime, ami a szamurájok korában játszódik, azonban vannak mobiltelcsik, számítógépek, fegyverek, sokkal érdekesebb lesz. A harcosok gyalog közlekednek, azonban a legváratlanabb esetekben elõhúznak egy rakétavetõt a táskájukból, amit a hõs karddal elhárít. Iszonyat élvezetes. Az afro megszemélyesítõje samuel L jackson (azaz a hangja), a zenét pedig RZA csinálja. Szóval minden adott egy kis kardozós izgalmas, VÉRES (képzeljétek el a kill bill legdurvább jelenetei: na itt minden harc ilyen) kis sorozathoz.
Csak ajánlani tudom!



Gecisok hozzászólás »

  1. borzasztoan tetszett kb odaig, hogy a szamurajok koraban jatszodik. mobiltelcsi, szamitogep, raketveto elvette a kedvemet…
    nem feletkeztel meg valakirol? es tatombak? vele mi lesz? :A

    szúrta: kkk — January 7, 2007 @ 4:07 pm

  2. tatombak mindjrt jon. mobiltelcsi szamitogep alig eszreveheto. kurva hangulatos, teljesen feudalis hangulat, erre elokapnak egy mobilt, de kozben kardoznak:)

    szúrta: ricsi — January 7, 2007 @ 4:29 pm

  3. hat akkor nezzed draga! 🙂

    szúrta: kkk — January 7, 2007 @ 6:50 pm

  4. nem szimpatikus

    szúrta: andris — January 7, 2007 @ 7:45 pm

  5. jáú, teccik az ajánló. oszi meg gondolom meg is veszne érte.

    szúrta: eMeM — January 8, 2007 @ 12:15 am

  6. egyre szimpatikusabb. vicces lehet.

    szúrta: andris — January 8, 2007 @ 3:46 pm

  7. van 2. rész is.

    szúrta: vargacsabi — January 15, 2007 @ 7:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szúrd