ricsi

|

OMF ’09

a cím félrevezetõ. a rövidítés az “offline music fesztivál”-t rejti, pedig jobban illene rá az “ohh my fuckin'” szókapcsolat. az említett rendezvényen jártunk tegnap este. a szojjetokszigén, a panka, egy egyéb fiatalember, fraulein és rikkhárd. csendben jegyzem meg, hogy direkte ez miatt kocsikáztunk fel a nagybutapestbe, mert ez egy színvonalas rendezvénynek tûnt.

lónakafaszát

szerencsénkre az oxi rettentesen bennfentes, szóval VIP (viáji, jeah, hami megint lemaradtál) jeggyel ingyen mentünk be. Bent körbehordoztuk tekintetünk, de nem láttunk senkit. Tök üres volt a hely. Aztán rájöttem, hogy kicsit lefele kell nézni, és meglátom a kb. háromezer 14-16 éves korú résztvevõt. Panka azon kacagott, hogy milyen rémült arcokat bírtam vágni. Frankón fotózni kellett volna, ehhez képest a mappás erõsen-bi buli semmi volt. Mini méretû lányok maxi valagakkal, fültágítós fiúk, cigi és kábítószer szag munkamániás kertészek akik még este 10-kor is füvet nyírtak.
Beépített emberünk jelentése alapján tujuk, hogy a nõi vécében tizenévesek vállvetve hánytak, valószínûsíthetõen megártott nekik az az egy sör, amit menõségbõlszomjuk oltása végett ittak.
Zene is volt ám! Hiszen ez egy múzikfeszitivál volt. Szokásos magyar hiphoprep színvonal, döng a zene, a szövegbõl egy kanyit nem értesz.A közönség tombol, mert ismert külföldi alapokat raknak be, és arra beszélnek magyarul. Színvonalnak nincs itt helye? A színpad elõtt a kemény mag ha volt zene ha nem lóbálta a jobbkezét. Megkívántuk hallgatni a punnany massif nevû formációt, ám õk -mint a sztárok- hajnali 1-kor léptek fel, így sokat kellett várnunk rájuk.

Elárulom a titkot. Nem vártunk. 9:05-kor érkeztünk, és kb. 9:55-kor távoztunk is. Öregek vagyunk már ehhez, sok volt a hatás. Andriskát nagyon hiányoltam, õ biztos talált volna magának nõket pajtásokat.
Ténylegszarvolt. Ne is irgykedjetek, hogy nem voltatok ott. Hami, te se irigykedj a VIP miatt, mert ma tudtuk meg, hogy volt VIP részleg, ahova nem mentünk. Ha tudtuk volna, még most is ott lennénk!

 
bandban: > > >

Gecisok hozzszls »

  1. én az ujjnyalos bulira gyurok.
    Komolyan megfordult a fejemben, hogy most emlékek birtokában kéne zárni a bulit, bár ha franciska meg az eszteris ott lesz, akkor komoly hátránnyal indítunk a témában 🙁

    szrta: andris — December 30, 2009 @ 1:08 am

  2. aljasragalom. 🙂 jeleznem, hogy mar 2, azaz ketto (!!!) olyan buli is volt, ahova cissel mindketten odaertunk a kulturaltan szorakozas jegyeben! egyebet nem is fuznek hozza.

    szrta: frejlejn — December 30, 2009 @ 9:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szrd