ricsi

|

OMF ’09

a c√≠m f√©lrevezet√Ķ. a r√∂vid√≠t√©s az “offline music fesztiv√°l”-t rejti, pedig jobban illene r√° az “ohh my fuckin'” sz√≥kapcsolat. az eml√≠tett rendezv√©nyen j√°rtunk tegnap este. a szojjetokszig√©n, a panka, egy egy√©b fiatalember, fraulein √©s rikkh√°rd. csendben jegyzem meg, hogy direkte ez miatt kocsik√°ztunk fel a nagybutapestbe, mert ez egy sz√≠nvonalas rendezv√©nynek t√Ľnt.

lónakafaszát

szerencs√©nkre az oxi rettentesen bennfentes, sz√≥val VIP (vi√°ji, jeah, hami megint lemaradt√°l) jeggyel ingyen ment√ľnk be. Bent k√∂rbehordoztuk tekintet√ľnk, de nem l√°ttunk senkit. T√∂k √ľres volt a hely. Azt√°n r√°j√∂ttem, hogy kicsit lefele kell n√©zni, √©s megl√°tom a kb. h√°romezer 14-16 √©ves kor√ļ r√©sztvev√Ķt. Panka azon kacagott, hogy milyen r√©m√ľlt arcokat b√≠rtam v√°gni. Frank√≥n fot√≥zni kellett volna, ehhez k√©pest a mapp√°s er√Ķsen-bi buli semmi volt. Mini m√©ret√Ľ l√°nyok maxi valagakkal, f√ľlt√°g√≠t√≥s fi√ļk, cigi √©s k√°b√≠t√≥szer szag munkam√°ni√°s kert√©szek akik m√©g este 10-kor is f√ľvet ny√≠rtak.
Be√©p√≠tett ember√ľnk jelent√©se alapj√°n tujuk, hogy a n√Ķi v√©c√©ben tizen√©vesek v√°llvetve h√°nytak, val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķen meg√°rtott nekik az az egy s√∂r, amit men√Ķs√©gb√Ķlszomjuk olt√°sa v√©gett ittak.
Zene is volt √°m! Hiszen ez egy m√ļzikfeszitiv√°l volt. Szok√°sos magyar hiphoprep sz√≠nvonal, d√∂ng a zene, a sz√∂vegb√Ķl egy kanyit nem √©rtesz.A k√∂z√∂ns√©g tombol, mert ismert k√ľlf√∂ldi alapokat raknak be, √©s arra besz√©lnek magyarul. Sz√≠nvonalnak nincs itt helye? A sz√≠npad el√Ķtt a kem√©ny mag ha volt zene ha nem l√≥b√°lta a jobbkez√©t. Megk√≠v√°ntuk hallgatni a punnany massif nev√Ľ form√°ci√≥t, √°m √Ķk -mint a szt√°rok- hajnali 1-kor l√©ptek fel, √≠gy sokat kellett v√°rnunk r√°juk.

El√°rulom a titkot. Nem v√°rtunk. 9:05-kor √©rkezt√ľnk, √©s kb. 9:55-kor t√°voztunk is. √Ėregek vagyunk m√°r ehhez, sok volt a hat√°s. Andrisk√°t nagyon hi√°nyoltam, √Ķ biztos tal√°lt volna mag√°nak n√Ķket pajt√°sokat.
T√©nylegszarvolt. Ne is irgykedjetek, hogy nem voltatok ott. Hami, te se irigykedj a VIP miatt, mert ma tudtuk meg, hogy volt VIP r√©szleg, ahova nem ment√ľnk. Ha tudtuk volna, m√©g most is ott lenn√©nk!

Gecisok hozzŠszůlŠs »

  1. én az ujjnyalos bulira gyurok.
    Komolyan megfordult a fejemben, hogy most eml√©kek birtok√°ban k√©ne z√°rni a bulit, b√°r ha franciska meg az eszteris ott lesz, akkor komoly h√°tr√°nnyal ind√≠tunk a t√©m√°ban ūüôĀ

    szķrta: andris — December 30, 2009 @ 1:08 am

  2. aljasragalom. ūüôā jeleznem, hogy mar 2, azaz ketto (!!!) olyan buli is volt, ahova cissel mindketten odaertunk a kulturaltan szorakozas jegyeben! egyebet nem is fuznek hozza.

    szķrta: frejlejn — December 30, 2009 @ 9:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szķrd