ricsi

|

magyarorszĂĄg 2009

megpróbåltam. mindent megtettem. reménytelen.
a 21. szĂĄzadban mĂĄr nem menĂ” okmĂĄnyirodĂĄban sorbaĂĄllni. tudja ezt a nagy magar ĂĄllamigazgatĂĄs is, ezĂ©rt sok sok millióért lĂ©trehoztĂĄk a magyarorszĂĄg.hu PORTÁLT. Ă©rzed. ĂĄllĂ­tĂłlag ha ott be vagy regisztrĂĄlva, akkor visszamenĂ”leg megnĂ©zheted, hogy pl. mennyibe kerĂŒltek a fogfĂșrĂĄsaid a kaszzĂĄnak.
uccu neki. ricsi regisztrĂĄl, digitĂĄlis alĂĄĂ­rĂĄssal. kitölti az adatlapot, hibaĂŒzenet. “SDX mittomĂ©nmi indĂ­tĂĄsa sikertelen” semmi Ă©ertelmes ĂŒzenet hogy mĂ©gis mit basztam el. ricsi kitartĂł. irĂĄny firefox. kitölt mindet Ășjra, megint besĂ­r. ricsi kitartĂłbb mint az ĂĄtlag. elindĂ­t internetekszplorer. hideg kirĂĄz. adatokat kitölt, majd UTÁNA közli, hogy Ă” bizony activeX vezĂ©rlĂ”t akar telepĂ­teni. telepĂ­ccsed testvĂ©rem. felmegy, termĂ©szetesen a kitöltött adatok törlĂ”dtek. mĂĄr vagy 4-edszerre töltöm ki… nem unom.
Ă©s igen. sikerĂŒl tĂșllĂ©pni az elsĂ” formon, feljön az esdĂ©iksz hĂĄngöri ablaka, eztmegezt Ă­rtad be tesĂłkĂĄm, ezmegez a digitĂĄlis Ășjlenyomatod, mostmĂ©rcsak erĂ”sĂ­ccsed meg a tanusĂ­tvĂĄnyt.
hmmm. a “vĂĄlaszd ki a tanusĂ­tvĂĄnyt” ablak gyanĂșsan ĂŒres. nĂ©zzĂŒk a helpet. ja igen, nem lehet helpet nĂ©zni, mert aktĂ­v ez a megerĂ”sĂ­tĂ©si ablak, Ă©s addig ha megis döglesz hĂŒlyegyerek te nem nyitsz meg Ășj tabot a fosplorerben. okĂ©, lemĂ©gsĂ©zzĂŒk, megnĂ©zzĂŒk a doksit:

na igen! ott ki kell vĂĄlasztani a tanusĂ­tvĂĄnyt. form kitöltĂ©se hatvanadszorra, kattintĂĄs, alaĂ­rĂĄs, tanusĂ­tvĂĄny kivĂĄlasztĂĄsa… anyĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄd. nincs ott lĂłszar sem. nem tudok mit kivĂĄlasztani.

a megoldĂĄs: ablak becsuk, explorer+egyararoszĂĄg elkĂŒld a kurva anyjĂĄba. levegĂ”tvesz, megnyugszik. 2009: firefox? opera? minek az! csak az explorer!

Gecisok hozzászólás »

  1. ha egyszer sikerĂŒl,akkor lehet talĂĄlsz majd Ă©rdekes dolgokat…nekem volt fent sok mĂ»tĂ©tem amin Ă©n nem voltam jelen… meg a szĂŒleimnek is jĂłpĂĄr + beavatkozĂĄs,ami meg sem törtĂ©nt…

    szúrta: hami — August 31, 2009 @ 1:44 pm

  2. hami hami. megint az unknown drunken injuries 🙂 az, hogy annyira keszen voltal, hogy nem is emlekszel, nem az egeszsegĂŒgy hibaja 😛

    szúrta: ricsi — August 31, 2009 @ 2:45 pm

  3. asszem 91-tol latom, hogy mikor milyen gyogyszert irt fel a doki bacsi, mikor melyik cegem nem jelentett ki az oep-nel rendesen. de nem tul stabil a rendszer, neha azt irja ki, nemis letezem

    szúrta: dvorcsak — September 1, 2009 @ 8:48 am

  4. de bĂĄrmennyire is lettem volna rĂ©szeg,csak Ă©szreveszem,ha nincs meg a mĂĄjam,meg a fĂ©l vesĂ©m…. 😀

    szúrta: hami — September 1, 2009 @ 8:10 pm

  5. hami, te azt hiszed, hogy van meg majad? :P:)

    szúrta: frejlejn — September 1, 2009 @ 8:48 pm

  6. kutya faszaer bonyolitod teis. sima jelszo oszt jolvan.
    nekem mukszik.

    szúrta: gabriel — September 8, 2009 @ 3:47 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szúrd