ricsi

|

Lapszemle na

Eljött az idõ, amikor kezembe fogok megint egy izgalmas és tartalmas magazint. Ez most nem a bravo, vagy valamelyik alfaja, hanem minden tini bibliája, az IM. (valaha ez ifjúsági magazin volt, de most már csak IM)
im

itt látható a címlap, sajnos csak ilyen mini képet tudtam találni. elemezzük:
im logó, felette: MOST MENÕ. mi a menõ? a magazin? a felirat? a címlap? mindegy. minden menõ, tredy.
c’mon mega guys. ez azthiszem nem magyarul van. new faces.100%real life. szerintem ezek sem. de ez Ă­gy menõ. hohĂł. meg is vana megoldás, miĂ©rt van odaĂ­rva a menõ. hámmer angolul is tudnak, ami trendy.

lapozzunk.
tĂłth gabi:” ebben az Ă©vben megszerzem az Ă©rettsĂ©git”
az im kommentje: “gabi magasra tette a mĂ©rcĂ©t,de drukkolunk”
ja bocs. tehát az érettségi megszerzése ilyen nehéz? menjenek már el a picsába, hogy ez az undorító nõszerûség, aki akkora agytröszt, hogy nem tud egy érettségit megszerezni, ez ez ez ez.á, még csak az elsõ oldalon vagyok, de már felbasztak. tótgabi. jóhogy.
Ăł támad megint az undorĂ­tĂł gyerek. basszameg ittvan TOMI AFC!!!! aki olvasta az elõzõ postomat, az ismerheti tomit, Ă©s az õ igazán fĂ©rfias kinĂ©zetĂ©t. “2009-ben megtalálom az igazit” hát mĂ©g mindig nem jött rá, hogy ilyen elbaszott kinĂ©zettel nem sokra fog menni. basznám pofán kolbásszal.
lola: “idĂ©n megszerzem a jogsit”
im komment: “elsõre át fog menni, amilyen szrogalmas csajnak ismerjĂĽk”
nemtudom nekem milyen jogsim van, de valahogy az én viszgámon nem a szorgalom, hanem a vezetési képesség számított. vagy õ szorgalmasan betanulja a világ összes utcáját, hogy nehogy váratlanul érje valami közlekedési helyzet? sok sikert. kezdheted

hoppá hoppá, lemezajánló:
mark-nem elĂ©g. csodazĂ©p cĂ­me van az albumnak. mar van rajta, egy zongorával. “ha szereted az igĂ©nyes popzenĂ©t, be fog jönni” kötve hiszem.
lola-3. iszonyat kreĂ­tv albumcĂ­m. a következõ mi lesz? “lola-a következõ lemez” vagy “lola-az aktuális cĂ©dĂ©”? “cool: a szövegek többsĂ©gĂ©t az AFC frontembere, Tomi jegyzi!Hmmm..ĂĽgyes!” mi ĂĽgyes? tomi aefcĂ© bazdmeg a zeneszerzõ istensĂ©g vagy mi? õ Ă­rja a dalszövegek legjobbjait? tutkóóóóóóóóóó. csak ne lenne ilyen ocsmány ronda.

“jay-z: korábban is tanubizonyságot tett, hogy milyen nyĂ­ltszĂ­vĂ» Ă©s sokoldalĂş pasi, de most Ăşjabb bejelentest tett: jövõ szeptemberben a Coldplay-jel egyĂĽtt fog koncertezni…”
aztakurvamindenségit milyen nyiltszivû. õ maga az irgalmas szamaritánus. tényleg. ilyen kedves tettet én még sohasem láttam.

mega guys:
“viktor: ha jĂłl emlĂ©kszem, Ă©ppen akkoriban egy barátommal egyĂĽtt dolgoztam az egyik nagy utazási iroda számára kĂ©szĂĽlõ, gyeremekeknek szánt poplemezen…”
hat viktorom, azthiszem te elérted a karriered csúcsát:
mano
hoppá, hogyan tarts magadat formában:
“azĂłrák közti szĂĽnetekben (hacsak nem dogára kell SOS tanulni) járkáld körbe az iskola terĂĽletĂ©t a csajokkal beszĂ©lgetni Ă­gy is lehet, Ă©s legalább folyamatos mozgásban vagytok. a lĂ©pcsõt legalább 3x be kell iktatni!”
hát az a szerencsétlen, aki a 10perces szünetben tervez felkészülni egy dogára, na az komolyan csinálja. amelyik iskolában meg nincs lépcsõ, na lányok, beszoptátok, menthetetlenül kövérek lesztek.
“ha tĂ©nyleg mozdulni sincs kedved…ĂĽlj egyenes háttal, behĂşzott hassal. javul a tartásod, erõsödik a hasizmod”
hát ha ezt tudtam volna, már én lennék mis unverzum. figyeljetek csak, mától behúzom ahasam, 1-2 hét max, és iszoynat hasam lesz. semmi felesleg, csak a tiszta izom. köszi im!!!!!!

van itt valami tanácsadás. nem igazán értem, fõleg azt, hogy hogy keveredett ennek a képnek az url-je a cikkbe.
diagnosticsmoreinfo

így: http://worldstart.com//tips/screenshots/DiagnosticsMoreInfo.gif ez benne van a szövegben. mire akartak ezzel célozni? valamit nem veszünk észre. talán ez már nem is az az im mint eddig, hanem Izgalmas Microsoft, vagy Informatiksu Magazin?

“dĂłra volt a legjobb barátnõm, minden titkomat elmondtam neki, nagyon sokat nevettĂĽnk egyĂĽtt, sõt a nyáron egy hĂ©tig nálunk is aludt. aztán ahogy elkezdõdött az iskola, nem is foglalkozott velem, Ă©s vĂ©gĂĽl közölte, hogy vĂ©ge a barátságunknak. most pedig Ă©pp azzal a lánnyal barátkozik, akit a nyáron mĂ©g utált! szeretnĂ©m visszakapni õt”
ahogy ezt elovlastam, valami miatt egybõl a zokszigén jutott eszembe. nemtom miért is.

kb ennyi. volt még sok púder ajánló, meg viktor poszter meg minden szar. 1ébként úgy tûnik a microsoft támogatja a bravót, mert tele van xbox képekkel, és egy izgalmas egészoldalas msn hírdetéssel. amiben ez a link van. brutkó, csak erõs idegzetûeknek:
http://www.eredetivagyok.hu/eredeti_vagyok
Mi a véleményed a Windowsról?
Eredeti vagyok, a Windows-om is az, mert ezzel minden simán megy.
Eredeti vagyok, a Windows-om is origi, néha vannak vele gondjaim.
Nem vagyok eredeti, a Windowsom is kamu, de elvagyok vele.
Teljesen kamu vagyok, a Windowsom sem dobozos, szĂ­vok is vele rendesen.
Egyenlõre nem használok Windowst.

Gecisok hozzászólás »

  1. a tévéshopban is volt olyan hasizomfejlesztõ cucc, ami csipogott, ha összegörnyedtél:)fél év alatt szuperszexi lett minden pocakos tõle

    szúrta: petĂ­ — January 8, 2009 @ 11:35 pm

  2. Na már nagyon kellett a lapszemle meg egy kis AFC TOMI is:)). Csak tudnám, hogy ki a rosseb találja ki ezeket a NATO hĂ­vĂłjleket…

    szúrta: Milánka — January 9, 2009 @ 8:38 am

  3. Má hiányoltam 🙂
    Az eredetivagyokon amikor feljött a popup az nem kicsit lebĂĽntetett….

    szúrta: SzĂ©p Laci — January 9, 2009 @ 11:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szúrd