ricsi

|

pénzzabálók éjszakája

Eszterrel voltunk valamikor az elmúlt években pécsen egy ilyen reklámzabálós cuccon. Nem volt nagy felhajtás, 1,5 óra, dogunalom, urániamozi, max 50-60 látoható. Gondoltam jól megmutatom magunkat a frankót, elmegyünk a nagy budepösti fõrendezvényre.
Elsõ sokk: 5400ft/belépõ. nosza, nem vagyunk elveszve, intézzünk ingyenjegyet. Gyors vizit a támogatók listájánál, örömmel látom, hogy az orangeways fõtámogató. mi fõ, fõfõ. Telefon az ottani kontaktnak, kellene 2-3-4 jegy. -Ok- Az esemény elõtt 2 nappal újra telefon, akkor mennénk a cuccért. -Jajj bocs, nem kaptunk mi sem jegyet, nemhogy ingyen, de pénzért sem. 6 hostessünk van, de csak 3 jegyünk- szia jegy.
jólvan, egyszer élünk, majd jól megvesszük a tiketekszpresszben. Péntek este, Andrássy út, tex iroda. Már ahangulat is adta, mintha visszautaztunk volna 20 évet.Vas ajtó, vas asztal, beton, mocsok, szakadt poszterek. Sebaj, kétjegyet a markomba!
-gépel gépel, Sajna elfogyott-
Nézünk, mivan? -Majd a helyszínen, de nem biztos.-
erre jön a másik nõ “most kaptunk vissza ezer jegyet, csak még nem látszik a rendszerben”
mondom az eredeti nõnek, üsse a gépet, tegye el, valami. -NEM ÉRTIK MEG? HOGY EZ EGY SZÁMÍTÓGÉP???? ITT CSAK ÚGY NEM LEHET ELTENNI- így nyomta, üvöltve. nézünk a másik nõre, aki vmit hadovál. kérdezném az aredet nõt, erre: -NEM TUDOK ENNYI FELE FIGYELNI VÁRJON MÁR-
hopp, mondom már értem miért csúszott le a tex és miért árul minden normális eseményre a ticketpro jegyeket. otthagytuk a picsába, majd megvesszük jól.
másnap fél2, kongresszusi központ, 25 perc sorbaállás, megvannak a jegyek, tízezer.

az esemény:
megérkezünk fél 8ra, beülünk. kongresszusi központ,páholy, 5km hosszú sorok, 40 embert állítasz fel ha ki akarsz menni. 90fokra belõtt székek, el ne aludj az uncsi kongresszuson. mondom eszternek “vegyél redbullt hogy pörögjünk” hát basszameg, ezek nem árultak semmilyen energiaitalt egy hajnali4ig tartó rendezvényen. aki nem kávézik(mint én) dögöljön meg.
sebaj, irány a büfé, vegyünk inni. a kínálat: ásványvíz, fanta, cola, kávé, wiszky. ennyi. válassz köcsög. ok. egykávé egyvíz meg3pogácsa: tessék parancsoljon, EZERKILENCSZÁZ lesz. 1900!!!!!!!
anyád bazdmeg. visszamentünk, néha nevettünk néha szenvedtünk (fõleg amikor kibaszott ronda nõk emese hasonmásversenyt játszottak), menjünk ki kicsit.
jön szembe Hami, kicsit már nem szomjas. szevahelómivan. “áá én még nem láttam egy reklámot sem, a VIP-benv agyunk, ingyen van kaja pia”
hmm, és vip jegy honnan? ismerõsom ismerosenek a szomszédja szerezte a csucsumucsu kft nevében. (anyád orangeways) ingyen pia(nem csak fantakóla) ingyen kaja minden. forever.
ekkor már éjjel volt, vettem egy vizet magamnak 2 dl – öccáz! 500. öt száz. fünfhundert. fájvhándrid.

utána már hazamentünk, se pénzünk se kedvünk:
konklúzió:
az egész nem másra ment ki, mint egy fos programmal becsábítsanak a legaljául szervezett rendezvényüker x db fizetõ látogatót, hogy a szaros pénzembõl ingyen itathassák a talmácsit meg a nemtommilyen szupersztárokat. (ruhatár 180/fõ, ha két kabátot adsz be egy fogasra akkor is perfõ. így lehet az x férõhelyes ruhatérért 1,5x pénzt beszedni. gratula)
ja, kaptam ingyen svarckoffos termékmintákat. nemtudom mit sírok.
kenjem a fejemre

Gecisok hozzszls »

  1. hej, nem er ow. ugyben hoborogni, mert jovore nem lesznek olyan kedvesek (hihi, eeerted? kedves…), hogy ingyen penzert legyel artist a balaton soundon. 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=YtSVwEIuPDs

    szrta: eszter — December 2, 2008 @ 5:00 pm

  2. Új (nekem legalábbis új) jegyeladási rendszer a szolati.hu-ról, egyelõre csak pár rock koncertre: elõre lefoglalózod a jegyet 0 (nulla) Ft-ért, kapol regisztrációs kódot a nevedhez+címedhez, megjelensz a rendezvényen, mivel van kódod ezért van ott neked jegy (akkor nyomtatják ki), csak te kapod meg, csak ott elõtte, fizetsz, bemész, élvezed, hazamész. És nincs dealer cigó, nincs jóképességû tex-es néni és számítógépe, és gyûjtögethetsz a legdrágább jegyre is a rendevény napjáig… Ezzel pl miért kellett 2008-ig várni?

    szrta: Milánka — December 2, 2008 @ 5:27 pm

  3. Hat,ha mar szerepelek a storyban,akkor véleményezek is,tessék:
    Nekünk a jegy ingyen,ruhatar ingyen,pia,kaja,palinka,pezsgo,koktélok ingyen,3 taskanyi ajandek,polok,miegymas,amit elhagytam sajna kifelé menet. Viszont 30-40 perces sorbanallas ha inni akarsz,mert 3 pultos volt kb 1000 emberre,bárhol dohányzás(ebbõl kifolyólag büdös),buta hostesscsajok(aki azt mondta hogy ha cigit akarok venni(mert az penzbe kerult) akkor valtassam fel a penzemet egy olyan helyen ahol minden INGYEN van….),jah es a VIP teremben szar volt a hangulat,de mindent egybevetve,igy hogy 1 fél pezsgobe kerult ez az egesz,megyek maskor is 🙂 🙂

    szrta: Hami — December 3, 2008 @ 12:18 pm

  4. pécsin énis voltam tavaly, bár az a reklámhét volt lehet nem u.ez. ott 8an voltunk bent az uránban.

    szrta: eMeM — December 3, 2008 @ 6:56 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szrd