ricsi

|

magyarország 2009

megpróbáltam. mindent megtettem. reménytelen.
a 21. században már nem menõ okmányirodában sorbaállni. tudja ezt a nagy magar államigazgatás is, ezért sok sok millióért létrehozták a magyarország.hu PORTÁLT. érzed. állítólag ha ott be vagy regisztrálva, akkor visszamenõleg megnézheted, hogy pl. mennyibe kerültek a fogfúrásaid a kaszzának.
uccu neki. ricsi regisztrál, digitális aláírással. kitölti az adatlapot, hibaüzenet. “SDX mittoménmi indítása sikertelen” semmi éertelmes üzenet hogy mégis mit basztam el. ricsi kitartó. irány firefox. kitölt mindet újra, megint besír. ricsi kitartóbb mint az átlag. elindít internetekszplorer. hideg kiráz. adatokat kitölt, majd UTÁNA közli, hogy õ bizony activeX vezérlõt akar telepíteni. telepíccsed testvérem. felmegy, természetesen a kitöltött adatok törlõdtek. már vagy 4-edszerre töltöm ki… nem unom.
és igen. sikerül túllépni az elsõ formon, feljön az esdéiksz hángöri ablaka, eztmegezt írtad be tesókám, ezmegez a digitális újlenyomatod, mostmércsak erõsíccsed meg a tanusítványt.
hmmm. a “válaszd ki a tanusítványt” ablak gyanúsan üres. nézzük a helpet. ja igen, nem lehet helpet nézni, mert aktív ez a megerõsítési ablak, és addig ha megis döglesz hülyegyerek te nem nyitsz meg új tabot a fosplorerben. oké, lemégsézzük, megnézzük a doksit:

na igen! ott ki kell választani a tanusítványt. form kitöltése hatvanadszorra, kattintás, alaírás, tanusítvány kiválasztása… anyáááááááááád. nincs ott lószar sem. nem tudok mit kiválasztani.

a megoldás: ablak becsuk, explorer+egyararoszág elküld a kurva anyjába. levegõtvesz, megnyugszik. 2009: firefox? opera? minek az! csak az explorer!

Gecisok hozzszls »

 1. ha egyszer sikerül,akkor lehet találsz majd érdekes dolgokat…nekem volt fent sok mûtétem amin én nem voltam jelen… meg a szüleimnek is jópár + beavatkozás,ami meg sem történt…

  szrta: hami — August 31, 2009 @ 1:44 pm

 2. hami hami. megint az unknown drunken injuries 🙂 az, hogy annyira keszen voltal, hogy nem is emlekszel, nem az egeszsegügy hibaja 😛

  szrta: ricsi — August 31, 2009 @ 2:45 pm

 3. asszem 91-tol latom, hogy mikor milyen gyogyszert irt fel a doki bacsi, mikor melyik cegem nem jelentett ki az oep-nel rendesen. de nem tul stabil a rendszer, neha azt irja ki, nemis letezem

  szrta: dvorcsak — September 1, 2009 @ 8:48 am

 4. de bármennyire is lettem volna részeg,csak észreveszem,ha nincs meg a májam,meg a fél vesém…. 😀

  szrta: hami — September 1, 2009 @ 8:10 pm

 5. hami, te azt hiszed, hogy van meg majad? :P:)

  szrta: frejlejn — September 1, 2009 @ 8:48 pm

 6. kutya faszaer bonyolitod teis. sima jelszo oszt jolvan.
  nekem mukszik.

  szrta: gabriel — September 8, 2009 @ 3:47 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szrd