ricsi

//

Körzetük az autópálya, tempójuk halálos


szántva: 2011 July 14

A pajtások és és én egy tiroli motorostúrán vettünk részt, ahonnan bizony haza kellett jönnünk. 700km várt ránk, az osztrák autópálya hívogató karjaiban. 7-en indultunk el, mint a gonoszok. Kb. az út felét tettük meg, amikor tempós haladásunk közben egyszer csak bezuhan mellénk egy birodalmi elfogó vadász, villogóval, szirénával. Integetnek, hogy follow me kommen sie schnell. Kb 10 km-en keresztül 100-al követjük őket, majd megállunk az első pihenőben. Kiugrik a két marcona, és elkezdik nyomni a skacoknak. Ők mutogatnak rám, hogy “dojcs ő”. Odajön a a rendőrnéni hozzám, és egy szuszra egy olyan stand upot nyom le nekem, amiből cask a verrüchte ungarische szavakat értem. Mondom wtf lassuljál mitakarsz.

Nagy nehezen kihámoztam, hogy a kedves osztrák elvtársak betelefonáltak a rendőrségre, hogy 15 magyar motoros ámokfutást rendez az autópályán, cikáznak és gyorsan mennek. Mondom kac kac kukac, bárki betelefonálhat, mire büntetsz meg, bemondásra? Ők is vicces kedvükben voltak, mondták hogy nem kérnek sokat, csak a jogsinkat. Jött a wtf arc megint. Na jó, el lehet intézni valahogy, 150€/fő, és ugye a bejelentők szerin 15en voltunk, tehát kérnék a 15×150-et marokba. Ezzel csak egy baj volt.

Hárman voltunk.

Mondom majomparádé, nem vágod hogy a 3 nem egyenlő 15 van motorossal? Persze ez a tény őket hidegen hagyta, sőt, követelte rajtunk, hogy adjuk elő a többieket. Na persze, eldugtam a hátizsákba. Ment az egyezkedés, kiderült, hogy nemcsak hogy betelefonáltak a rohadt fasszopó geci az osztrákok, de még rendszámot és személyleírást is mellékeltek rólunk. Volt a piros dzsekis srác, aki 192-vel ment (hogy a mergában 120al utazó köcsög ezt hogy mérte be, az misztikus), volt a piros hátizsákos, aki vadul cikázott a sorok között.

Meg voltam én, akiről nem szólt a fáma, de ha már ott vagyok…

Nagy nehezen lealkudtunk 70€-ra a bírságot, mondták akkor 15×70. Percekig magyaráztam hogy 7 az a 15… akkor 7×70.

Anyád.

Végül kifizettük a hármunk sarát, és búcsúzásul még közölték, hogy a teljes autópálya-rendőrségnek leadták a leírásunkat, és a teljes hazautunkon figyelni fognak ránk. Ugye milyen figyelmesek?  130-al elcsattogtunk a határig, közben 2 rendőrkocsiból kaptunk “aha a gecik itt vannak” pillantásokat. Persze a maradék 4 nem került elő… Később megtudtuk, hogy mellettük is elnyelezett a birodalmi hadtest, viszont ők az integetést úgy értelmezték, hogy “állj meg azonnal”. Jólnevelt fiúk módjára ott helyben satuztak, és csendben vártak 25 percet, hogy csattanjon a bilincs. A leállósávban. Miközben mi térdeltünk 10km-el arrébb. Majd megunva a várakozást, szépen tovaindultak, és mivel pont jött a graz-i lejáró, lekanyarodva hazautaztak.

A teljes történethez hozzátartozik, hogy nem mentünk 190-el,igaz nem is 130-al. A cikázás pedig azért volt, mert a fasszopó osztrák burzsoá nyugdíjasok 120-al utaznak a belső sávban, úgy hogy a külső tök üres. Beesik mögéjük 150-el 3 magyar betyár, és próbálja érvényesíteni a sebesség különbözetet. Természetesen NEM mennek le, mert hát minek is. Ekkora ki jobbról ki balról a szalagkorlát mellett előzést hajt végre. Na ez náluk kiverte a biztosítékot. Sőt.  A rendőr elmondása szerint nem egynél, nem kettőnél, mert 10! hívást is kaptak. Összetartó nép ez az osztrák… Sajna nem volt nálam egy jó lánc, mert utána legszívesebben minden elhaladó osztrák rendszámos autó oldalát megcsapkodtam volna.

Gecisok hozzászólás »

 1. copy right az olajos lanccal csapkodasert;))

  szúrta: kkk — July 14, 2011 @ 1:14 pm

 2. látod ricsi 😀 az osztrák barátaink nagyon szeretnek benneteket, érdemes hozzájuk menni ^^

  szúrta: te kis szasz — July 14, 2011 @ 1:41 pm

 3. Jobbról és balról szimultán elmenne mellettem két motoros, én is kurvára ideges lennék. Sajna az autóm nem alkalmas motorosok üldözésére, de lehet h felborítanám utána a bunkót ha utolérem. A 645-tel mondjuk meg is lehetne tenni 🙂

  szúrta: Akos — July 14, 2011 @ 2:39 pm

 4. Villogsz, indexelsz, letolod, ez a módszer.

  szúrta: Akos — July 14, 2011 @ 2:40 pm

 5. nem egyszerre mentünk el mellettük, egyszer itt, egyszer ott. és előtte volt letolási kísérlet, de a nyuggerek nem törődtek vele.

  szúrta: ricsi — July 14, 2011 @ 2:43 pm

 6. 3 motoros menjen szépen libasorban, az kultúrális.
  A nyuggerek persze ki se látnak az autóból, motorosként ezt sajna tudomásul kell venned. A rendőrök persze bekaphassák.

  szúrta: Akos — July 14, 2011 @ 5:36 pm

 7. Komolyan mondom, ha buzi lennék, belétek szerelmesednék. Ezek a történetek….

  szúrta: dvorcsak — July 19, 2011 @ 12:11 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szúrd