ricsi

|

Beálltam a sorba

Én biza nemrégiben vettem egy ájfónt. Imádtam szerettem W800-as SonyEricssonomat, azonban tavaly nyáron protektorként viselkedett egy esés után, és nagyon csúnya lett drágám. Tökéletesen mûködött, de éreztem lassan eljött az idõ, hogy okotelefonos májer legyek én is.

Androidot nem akartam, a faszom se kíváncsi az összes gmailes kontaktjára a telefonkönyvben. Iphone-t se akartam, mert minden második embernek az van. Vártam vártam, és megtörtént a csoda: a microsoft egy igazán újszerû oprendszert mutatott be a windows mobile 7 személyében.  Persze itt sem volt semmi tökéletes, az elsõ körben samsung és LG modellek voltak kaphatóak. Számomra a samsung maradjon csak a monitorgyártásnál, vártam áhitattal hogy egy rendes cég (=SonyEricsson) is gyártson winmobilt. Erre az SE bejelentette hogy õk csakazértis android, a nokia meg hogy õk csakazértis win. Aki ismer tudja, hogy elõbb leszek precíziós tûpárnakészítõ mintsem hogy nokiát vegyek, tudja hova lyukadtam ki: maradt a szifon.

Ementem, megvettem hurrá. Sokan kérdezik azóta, jó-e, szeretem-e, meg vagyok-e elégedve-e. e. Hát nem basszameg. Elismerem, õrületesen revolutionary a product, ez már a jövõ meg minden, de látszik hogy seggpicsabuta amerikaiaknak tervezték. Alapfunkciók hiányoznak belõle, amiket 2011-ben természetesnek vennék.

Az egy dolog, hogy csöpi soha többet nem jelentkezik, mert nem lehet sms hangot változtatni benne. Az egy dolog hogy ha volt egy nem fogadott hívásod akkor a telefon ikonra kattintva nem mutatja azonnal hanem oda kell scrollozni. És sorolhatnám ezeket az apróságokat még…

Napi szinten felbassza az agyamat 🙂 Persze, imádom hogy a zsebemben van egy fényképezõ, folyamatos netkapcsolat, navigáció minden szar. Csak had telefonáljak már vele. Amikor hívnak lehessen elhúzni a válasz csúszkát. Amikor hívok valakit ne tûnjön el minden a képernyõrõl. Jah, és ha valahogy összejön a hanghívás, ne kelljen steril hangszigetelt szobában lennem hogy halljam mit mond a másik.

Na köszi puszi kirinyáltam magam. Legközelebb fikázom megint, az az itteni módi. Bravo-s poszt, na na?

Gecisok hozzászólás »

  1. Ha megunod az apró hibákat, okosba átveszem! 😀

    szúrta: pry — April 28, 2011 @ 4:05 pm

  2. látod látod ricsi, ez kell a paraszt amerikaiaknak akiknek annyi zsetonja van mint szaron a légy 😀

    szúrta: te kis szasz — April 28, 2011 @ 4:13 pm

  3. milyen ájfont vettél? a legelsõ prototipust? sms csengõhang meg halk beszéd meg hívás közben válaszcsúszka?….. fanboy vagyok tudom de én ezeket nem tapasztaltam

    szúrta: eMeM — April 28, 2011 @ 6:03 pm

  4. Bal oldalon van a kis plusz, azt kell nyomkodni, akkor hangosabb lesz. Telefonálás közben… 🙂
    Aztán tokot vettél-e már neki?
    Egyébként nekem ezen bajok egyike sincs.
    SMShangot lehet változtatni, de csak a beépítettek közül.

    szúrta: Akos — April 28, 2011 @ 9:00 pm

  5. Látod, telebeszélték a fejed. Vettél volna Androidot, nem lett volna vele bajod. 😉

    szúrta: kobak — April 30, 2011 @ 9:30 pm

  6. A Bravos-s poszt leadási határideje 24 óra múlva lejár!!! Tessék Bravo-sat írni hamar-hamar!

    szúrta: Milánka — May 4, 2011 @ 9:10 am

  7. Napokon belül enis updatelek 4-re úgydöntöttem. Beállok mögéd a sorba! 🙂

    szúrta: pry — May 4, 2011 @ 9:43 am

  8. milán baszod, megírtam a bravos poszt felét, elmentettem piszkozatba hogy majd folytatom, erre az összes ékezett helyén lófaszkrixkrax van. asszed elment a kedvem?

    szúrta: ricsi — May 6, 2011 @ 10:44 am

  9. YEEEEEEEEEEE megérte havonta megnézni hogy mivan már 😀 VÉGRE CUDAR BLOG 😀

    szúrta: széna — June 8, 2011 @ 2:48 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szúrd