ricsi

|

FUCK COPS

Megint vulgáris vagyok. A zsernyákok nem csak a kéket basszák fel, hanem engem is.
Szombaton elment√ľnk zingerrel Andrisk√°val meg a langyos P√©terrel veretni a nagyv√°rosba. M√°r hazafele indultunk volna, amikor is Andriska megk√≠v√°nta a speci√°lis s√≥ megv√°s√°rl√°s√°t. Nosza lepattantunk a verd√°kr√≥l, kilakatoltuk √Ķket, √©s megvett√ľk a s√Ķt. Kifele egy n√Ķ n√©zegette mustr√°lgatta a vasakat, term√©szetesen neki is feltett√ľk a k√©rd√©st, melyik a legszebb ( √©s term√©szetesen neki is a p√∂zs√Ķ j√∂tt be) – k√∂zben √©n kilakatoltam a bicajt, a kulcs vajpuh√°n fordult el a z√°rban. Kicsit meglepett, hogy a vajpuha nyit√°st√≥l a lakat nem kifejezetten ker√ľlt kinyitott √°llapotba. Mondom lol, visszadugom a kulcsot. Azaz visszadugtam volna, de realiz√°ltam hogy bizony csak a nyele van a kezemben, a toll bent csintalankodik a z√°rban. Vid√©kiesen mondva belet√∂rt a gecije.

V√≠z levert minket, de szerencs√©re Andr√≥ska megszegte a bicajos szab√°lyt: “k√©t cang√°t SOHA ne lakatolj egym√°shoz” . Mert ugye ha nem egym√°shoz, hanem az oszlophoz vereti √Ķket, akkor ma is ott f√Ľr√©szel√ľnk egy 200ft-os vasf√Ľr√©sszel. √ćgy csak a stricimobil √©s a csodabringa forrott egybe.

M√≥ka a k√∂b√∂n, hogy mindek√∂zben a Kossuth t√©ren t√Ľzolt√≥ t√ľntet√©s zajlott. Nosza, nem voltunk restek els√©t√°lni oda, k√©rni egy er√Ķv√°g√≥t k√∂lcs√∂nbe. Kedves aranyosak voltak a koll√©g√°k, de a p√°rt vezet√Ķs√©g nem engedte nekik kihozni a sz√©p nagy piros aut√≥jukat. Aj√°nlott√°k az **** t√Ľzolt√≥s√°got, ami az√©rt nem volt k√∂zel.

K√∂zben a helysz√≠nt biztos√≠t√≥ 120ezer rohamosztagos √©s k√©szenl√©tis √©s egy√©b rend√Ķr egyik√©t√Ķl valamelyik agyatlan megk√©rdezte, hogy “nem lehetne hogy lel√Ķj√©k a lakatot, mint a filmekben?” R√∂h√∂gtek, masszim√°lisan seg√≠tettek volna, de pont csak gatling volt n√°luk.

Megindultunk h√°tunkon a bring√°kkal, de 5-10 m√©ter ut√°n realiz√°ltuk, hogy ez ANNYIRA nem vicces. Kis gondolkod√°s ut√°n h√≠vtunk egy taxit (Andriska javaslata miszerint a jobbiktaxit h√≠vjuk leszavaz√°sra ker√ľlt), ahova ketten be is pattantunk, m√≠g p√©terem verette a nagyv√°rosban.

Meg√©rkezt√ľnk a b√°zisra, ahol a kedves ¬†urak azonnal biztos√≠tottak seg√≠t√Ķk√©szs√©g√ľkr√Ķl. Persze csak azut√°n, hogy igazoltunk ker√©kp√°rjaink tulajdonjog√°t. Tiszta v√©letlen√ľl nem volt n√°lam a devecseri cig√°ny haszn√°ltekeresked√Ķn√©l kapott sz√°mla, Andrisk√°n√°l sem a kopaszt√≥l kapott. Mondom WTF! Agyalunk agyalunk, mire istenien ki√∂tl√∂ttem, hogy h√≠vjuk oda a k√©keket, fel√ľgyelj√©k az akci√≥t. H√≠vtam √Ķket nagy er√Ķkkel, persze nem vett√©k fel k√∂zben ak√°r meg is dughatott volna egy szkinehad csoport -de szerencs√©re andr√°s kisz√ļrt az √ļt tuloldal√°n egy int√©zked√Ķ j√°r√Ķrt. √Ātrohantam nagy boldogan “tess√©km√°nseg√≠teni e”.

N√©zz r√°m nagy szemekkel -“h√°t nincs nekem arra id√Ķm”. √öjfent WTF funkci√≥ba kapcsoltam, mondom 30m√©tert kell s√©t√°lnod, nehogym√°nem√°. Elgondolkodott, √©s l√°ttam a feje f√∂l√∂tt az √©g√Ķt felvillanni. “ha akarn√©k se mehetn√©k, mert ez az oldal *.ker√ľlet, a m√°sik oldala az √ļtnak m√°r *. ker√∂let. De egy√©bk√©nt sem akarok, SOK DOLGOM VAN”
-j√≥ rendeben legyen -mondja meseh√Ķs√ľnk – ha kih√≠vom a kolleg√°kat az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl kiaut√≥zva (nehogy elf√°radjon a szeg√©ny j√°r√Ķr a nagy igazoltat√°s alatt a 30m s√©t√°t√≥l), akkor az fasza?
“persze, ha kiv√°rja azt a 3-4 √≥r√°t mire kij√∂nnek”

na itt k√ľldtem el gondolatilag a kurva anyj√°ba, visszakullogtam vert seregk√©nt. A fiatalok rem√©nykedve emelt√©k szem√ľket s√≠r√°sra g√∂rb√ľl√Ķ arcomra fasszop√≥ k√∂cs√∂g rend√Ķr√∂k, nem csoda hogy itt tart ez az orsz√°g kijelent√©semre m√°r tudt√°k, hogy nem j√°rtam sikerrel. L√°tt√°k ezt a t√Ľzolt√≥k is, akiknek felaj√°nlottuk mindh√°rmunk szem√©lyi√©nek teljes lef√©nym√°sol√°s√°t, √©s a jog√°szp√©ter √°ltal √≠rt felel√Ķss√©gv√°llal√°si nyilatkozat al√°√≠r√°s√°t. Gondolom itt vagy 1. l√°tt√°k scak nem vagyunk rabl√≥gecik 2. m√°r kurv√°ra untak minket, ez√©rt beinvit√°ltak az √∂rsre, ahol a fiatalok azonnal r√°p√∂r√∂gtek a lecs√ļsz√≥r√ļdra (andriska lecs√ļsz√°s, p√©ter erotikus t√°nc terv√©vel). El√Ķkapt√°k az elektromos f√Ľr√©szt, ami pont baszta √°tv√°gni a cuccot. L√°tt√°k, nem szarozunk a biztons√°ggal, el√Ķ is kapt√°k a balesetes aut√≥k sz√©tv√°g√°sakor haszn√°lt atommeghajt√°s√ļ er√Ķv√°g√≥jukat, amivel pillanat alatt elroppantott√°k az ac√©lt.

Itt v√©ge az izgalmas t√∂rt√©netnek, ez volt a csattan√≥. Mivel nem volt t√ļl hivatalos az elj√°r√°s, √©s r√°ad√°sul nagyon j√≥ fejek is voltak a skacok, a ¬†t√∂rt√©netben minden a k√©pzelet sz√ľlem√©nye, azok val√≥s helysz√≠nekkel vagy szem√©lyekkel val√≥ hasonl√≥s√°ga ilyen √©rtelmetlen mondatokat sz√ľl.

Gecisok hozzŠszůlŠs »

 1. az nem cops, hanem POLISZE!

  szķrta: kkk — April 18, 2011 @ 5:52 pm

 2. adsdasdsasaddsa

  Szerintem inkabb egy ipari magnes kellett volna amivel ki lehetett volna szipkazni a beletort kulcsot a zarba…

  VAGY!!!!!!!!!!!
  Megjobb!

  Fogni kell egy furot, megfurni a zarat a kulcs melett ket oldalon annyira, hogy egy csipofogo feje pont beferjen es meglehessen fogni a beletort reszt es kihuzni! HA!

  Nem vagyok otthon egy darabig es maris problema van ūüôā

  szķrta: ogszig√©n — April 18, 2011 @ 6:04 pm

 3. h√°t kedves ricsi, l√°tod ilyen j√≥l megy ez itt vid√©ken min√°lunk ūüėÄ t√°vol a fejlett nyugatt√≥l

  szķrta: te kis szasz — April 18, 2011 @ 6:13 pm

 4. oxi bazdmeg. szerinted ha kifurjuk/megavj√°koljuk/r√°olvasunk a belet√∂rt kulcsra √©s kij√∂n, akkor mi a faszt √©rt√ľnk el?:):):)
  van k√©t √∂sszelakatolt cang√°nk, belet√∂rt kulcs n√©lk√ľl ūüėõ

  szķrta: ricsi — April 18, 2011 @ 9:03 pm

 5. Obi(taxival), er√Ķv√°g√≥ (5000), cs√°.
  Vagy z√°rkir√°ly (8000), er√Ķszakmentes.

  szķrta: Akos — April 19, 2011 @ 4:44 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Szķrd